Fileul de pește cu microunde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 28,73 USD pe porție. O porție conține 1079 calorii, 173g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână sos unic, teriyaki, sos teriyaki și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum File De Pește Cu Microunde, Pește mediteranean cu microunde pentru doi, și Supă De File De Pește.
Instrucțiuni
1
Puneți peștele într-o caserolă și turnați vin amestecat cu sos teriyaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Bomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2
Presărați cu scalioni și ierburi.Acoperiți ușor și nuke timp de aproximativ 9 minute sau până când fileurile se fulg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.