File De Pește Cu Microunde
Fileul de pește cu microunde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 28,73 USD pe porție. O porție conține 1079 calorii, 173g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână sos unic, teriyaki, sos teriyaki și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum File De Pește Cu Microunde, Pește mediteranean cu microunde pentru doi, și Supă De File De Pește.
Instrucțiuni
Puneți peștele într-o caserolă și turnați vin amestecat cu sos teriyaki.
Presărați cu scalioni și ierburi.Acoperiți ușor și nuke timp de aproximativ 9 minute sau până când fileurile se fulg.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.