File de pește cu ghimbir de Scallion aburit cu Bok Choy

File de pește cu ghimbir de Scallion aburit cu Bok Choy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileuri de pește de ghimbir aburit cu Bok Choy. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 431 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $5.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, bok choy prăjit, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Somon de ghimbir aburit cu Bok Choy prăjit.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună sosul de soia, zahărul, vinul de orez și pudra cu cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Transferați peștele pe 2 farfurii cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Stropiți fiecare bucată cu 1 lingură de amestec de sos de soia și împrăștiați cu ghimbir julienned. (Puneți sosul rămas deoparte pentru finisarea vasului.) Acoperiți și refrigerați 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
SosSos
4
Potriviți cratița mare cu coșul plat cu aburi, umpleți cu apă de 1 inch și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim și transferați 1 farfurie în coșul cu aburi. Acoperiți și aburiți 4 minute. Fără a ridica capacul, opriți flacăra și lăsați căldura reziduală să termine gătitul până când peștele este doar gătit, cu aproximativ 1 minut în plus. Scoateți cu grijă placa (păstrați cald în cuptor). Întoarceți apa în abur pentru a fierbe, transferați a doua farfurie în abur și aburiți peștele rămas în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
5
În timp ce peștele se aburește, într-o cratiță mică la foc moderat, încălziți uleiul vegetal. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Împărțiți peștele în 4 farfurii și acoperiți cu scallions julienned.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PeștePește
7
Se toarnă stropi de ulei fierbinte peste fiecare fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Serviți imediat cu bok choy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista