Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un file de pește crocant cu coajă de Parm. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 773 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați File Cu Crustă De Brânză Albastră, Filet Mignon cu crustă de piper cu Port Jus, și Bleu Brânză Crusted Filet Mignon pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.