Fileurile de pește coapte crocante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 961 calorii, 84G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 13,13 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți piper, condimente, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de fulgi de porumb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Înghețată Neprăjit ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum File De Pește Coapte Crocante, File De Pește Coapte Crocante, și Fileuri de pește coapte ușoare și crocante ale luminii de gătit.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 4 ingrediente și se perie peste fileuri. Dragați fileurile în firimituri și așezați-le pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.