File de Opakapaka (snapper) la cuptor cu crustă de Macadamia

Fileurile de opakapaka la cuptor (snapper) cu crustă de Macadamia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 2465 calorii, 242g de proteine, și 160g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $22.21 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, file de snapper, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile de macadamia, puteți urma acest fel principal cu Pâine cu banane cu ciocolată și nuci de macadamia ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum File De Opakapaka (Snapper) La Cuptor Cu Crustă De Macadamia, File De Snapper, și File De Snapper Roșu Înnegrit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.Ungeți o tigaie cu 1 lingură de unt.
Așezați peștele în tigaie și presărați piper și lămâie juice.In o tigaie mică încălzește restul de unt. .
Adăugați piulițele măcinate.Amestecați și gătiți timp de 1-2 minute, asigurându-vă că amestecul nu arde.
Întindeți amestecul peste pește.
Coaceți timp de 10-15 minute sau până când ați terminat.
Se presară pătrunjel și se servește.