File De Merluciu Cu Orez De Iasomie Și Varză

File De Merluciu Cu Orez De Iasomie Și Varză
Fileul de merluciu cu orez de iasomie și varză este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 25 de porții. O porție conține 77 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, coajă de lămâie, orez de iasomie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la realsimple.com are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 44 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ File de merluciu cu orez de iasomie, Orez De Iasomie De Nucă De Cocos Perfect Gătit Fără Aragaz, și Orez de iasomie de nucă de cocos perfect gătit fără aragaz.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.Între timp, umpleți o oală cu 2 centimetri de apă, potriviți-o cu un coș cu aburi și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Așezați varza în Coș, acoperiți oala și aburiți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgere.Între timp, căldură broiler. Aranjați peștele pe un vas de copt rezistent la carne și condimentați cu linguriță sare și linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
4
Așezați 2 crenguțe de mărar, 3 felii de lămâie și 1 lingură de unt deasupra fiecărei bucăți de pește.Se fierbe până când peștele este opac pe tot parcursul, 10 până la 12 minute. Aruncați orezul cu coaja și untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
MărarMărar
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Se servește cu pește și varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În44 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista