Fileurile de eglefin fript ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 62g de grăsime, și un total de 909 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $9.91 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați File De Eglefin Fript, Fileuri de eglefin în vin alb, și File De Pește Grecesc Fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fileurile pe tigaia de pui ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
2
Ungeți fileurile ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
3
Combinați maioneza, muștarul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Maioneză
Muștar
4
Răspândiți pe fileuri.Se fierbe 4 " de la căldură aproximativ 10 minute.pe inch de îngroșări sau până când peștele este aproape de punctul de descuamare.
Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.