File de Cod cu sparanghel și Prosciutto

File de Cod cu sparanghel și Prosciutto este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 340 calorii. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe subțiri de sparanghel, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Sparanghel La Grătar Și Friptură De File Cu Dres De Hrean, Sparanghel cu Prosciutto, și Sparanghel în Prosciutto.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocant, aproximativ 3 minute.
Transferați în vasul cu apă cu gheață pentru a se răci.
Mash usturoi și 1 linguriță de sare pentru a lipi într-un castron mic. Topiți untul cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pasta de usturoi; se amestecă până devine auriu pal, aproximativ 1 minut. Se amestecă sucul de lămâie, coaja și 1/2 linguriță de piper negru.
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Tăiați șase pătrate de 12 inci de hârtie pergament.
Așezați 1 pătrat pergament pe suprafața de lucru.
Stropiți 1 linguriță de ulei peste pergament.
Așezați 1 file de cod în centrul pergamentului. Puneți 1/6 din amestecul de usturoi-lămâie peste pește. Acoperiți cu 1/6 de sulițe de sparanghel. Aranjați 1/6 felii de prosciutto peste. Îndoiți 2 laturi opuse ale pergamentului peste pește și legume, apoi pliați în cele 2 laturi rămase, închizând complet. Fixați marginile pergamentului împreună cu agrafe pentru a sigila pachetul.
Așezați pe o foaie mare de copt cu margini. Repetați procedura cu restul de pergament, ulei, pește, amestec de usturoi-lămâie, sparanghel și prosciutto. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. La frigider.)
Coaceți peștele până când este doar opac în centru (pergamentul va deveni maro auriu), aproximativ 12 minute.
Transferați 1 pachet de pergament pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Deschideți pachetele de pergament și serviți.
Folosiți o pensetă sau un clește cu ac pentru a îndepărta orice pinbone care ies din fileurile de cod.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.