File de carne de vită cu rom picant-glazură de piper negru și salată de ciuperci sălbatice
Pan file sote de carne de vită cu rom picant-glazura piper negru si salata de ciuperci sălbatice ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,64 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 802 calorii, 36g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de melasă, piper măcinat grosier, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați File de vită cu piper negru cu cremă de hrean, Friptură file de muschiulet de vita cu ciuperci saut, și Filet Balsamic și piper negru Mignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în cratiță medie la foc mediu și transpirați ceapa și usturoiul.
Adăugați ROM, aduceți la fierbere și reduceți la 1/4 cană.
Adăugați stoc, aduceți la fierbere și reduceți căldura.
Se amestecă piureul de ancho, melasa și piperul și se fierbe până se reduce la 1 cană. Preîncălziți grătarul. Condimentează fripturile pe ambele părți cu sare. Gatiti timp de 2-3 minute pe fiecare parte pana la mediu-rare.