File de carne de vită cu boabe de piper

File de carne de vită cu boabe de piper
Fileul de carne de vită cu boabe de piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 208 calorii. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de boabe de piper, friptură de vită, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Încercați File de talpă cu capere și boabe de piper verde, Carne de vită cu boabe de piper zdrobite, și Friptură de vită cu cartofi și boabe de piper verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți 1 1/2 lingurițe boabe de piper, folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Înveliți o cratiță mică și grea cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați boabe de piper zdrobite și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3
Adăugați coniac; se încălzește doar până se încălzește. Aprindeți cu un chibrit lung; lăsați flăcările să se stingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
4
Adăugați bulion de vită; gatiti la foc mare 5 minute sau pana se reduce la jumatate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
5
Înfășurați mânerul unei mici tigaie antiaderentă cu folie de aluminiu. Înveliți tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați friptura și gătiți 2 minute pe fiecare parte. Puneți imediat tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți la 400 timp de 5 minute. Întoarceți friptura și gătiți încă 5 minute sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Așezați friptura pe o farfurie de servire și păstrați-o caldă, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați amestecul de bulion redus, apa și restul de 1/2 linguriță boabe de piper la picăturile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se pune la foc mediu-mare; se aduce la fierbere, amestecând continuu. Feliați carnea în felii groase de 1/4 inch. Se amestecă amestecul de bulion peste carne și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Revista