File de carne de vită Bourguignonne

File de carne de vită Bourguignonne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileul de vită Bourguignonne. Această rețetă face 8 porții cu 707 calorii, 36g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, carne de vită, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită), Carne De Vită Bourguignonne, și Carne De Vită Bourguignonne.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit ascuțit, tăiați fileul transversal în felii groase de 1 inch. Sare și piper fileurile de pe ambele părți. Într-o tigaie mare, cu fundul greu, la foc mediu-mare, sotează feliile de vită în loturi cu 2 până la 3 linguri ulei până se rumenesc la exterior și foarte rar în interior, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți fileurile din tigaie și puneți-le deoparte pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
În aceeași tigaie, se sotează slănina la foc mediu-mic timp de 5 minute, până se rumenesc și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți slănina și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Scurgeți toată grăsimea, cu excepția a 2 linguri, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Degajează tigaia cu vinul roșu și gătește la foc mare timp de 1 minut, răzuind fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați bulionul de vită, pasta de roșii, cimbru, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Aduceți la fierbere și gătiți descoperit la foc mediu-mare timp de 10 minute. Se strecoară sosul și se întoarce în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De VităCarne De Vită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați ceapa și morcovii și fierbeți la foc mic timp de 20 până la 30 de minute, până când sosul este redus și legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Cu o furculiță mash 2 linguri de unt si faina intr-o pasta si amestecati-l ușor în sos. Se fierbe timp de 2 minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Între timp, sotează ciupercile separat în 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei timp de aproximativ 10 minute, până se rumenesc și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Adăugați fileul de felii de vită, ciupercile și slănina în tigaie cu legumele și sosul. Acoperiți și reîncălziți ușor timp de 5 până la 10 minute. Nu gătiți prea mult. Condimentează, după gust și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 18 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista