File crocante de Tilapia cu fenicul-mentă Tzatziki
Fileuri crocante de Tilapia cu Tzatziki de fenicul-mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.62 pe portie. O porție conține 327 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pesmet proaspăt, ulei de măsline, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hrănirea prietenilor: fenicul tzatziki cu menta, Fenicul-Halibut marinat cu fenicul Tzatziki, și Fileuri Gustoase De Tilapia.
Instrucțiuni
1
Așezați bulbul de fenicul și frunzele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se presară ușor cu sare; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Se amestecă în iaurt, mentă, oțet și 1 lingură de ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Iaurt
Mentă
Ulei De Gătit
5
Presărați 1 parte a fiecărui file cu fenicul măcinat, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul Măcinat
Piper
Sare
6
Se periază cu albuș de ou; se acoperă cu panko. Întoarceți; repetați cu condimente, ou și panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Condimente
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Ouă
7
Se încălzește 3 linguri de ulei în nonstickskillet mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
8
Adăugați pește. Gatiti pana la opac in centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.