File crocante de Tilapia cu fenicul-mentă Tzatziki

File crocante de Tilapia cu fenicul-mentă Tzatziki
Fileuri crocante de Tilapia cu Tzatziki de fenicul-mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.62 pe portie. O porție conține 327 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pesmet proaspăt, ulei de măsline, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hrănirea prietenilor: fenicul tzatziki cu menta, Fenicul-Halibut marinat cu fenicul Tzatziki, și Fileuri Gustoase De Tilapia.

Instrucțiuni

1
Așezați bulbul de fenicul și frunzele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară ușor cu sare; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Se amestecă în iaurt, mentă, oțet și 1 lingură de ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
IaurtIaurt
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Presărați 1 parte a fiecărui file cu fenicul măcinat, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
PiperPiper
SareSare
6
Se periază cu albuș de ou; se acoperă cu panko. Întoarceți; repetați cu condimente, ou și panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CondimenteCondimente
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
7
Se încălzește 3 linguri de ulei în nonstickskillet mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Adăugați pește. Gatiti pana la opac in centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
9
Se servește cu tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TzatzikiTzatziki
10
Per porție: 432 calorii, 19 g grăsime, 2 g fibre
11
Bon App Ampercoltit

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista