File ars cu gremolata cu ierburi mixte

Filetul ars cu Gremolatan cu plante mixte este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 204 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați File ars cu gremolata cu ierburi mixte, File ars cu ierburi amestecate și lămâie, și Cabernet-coaste scurte fierte cu Gorgonzola Polentan și Gremolata cu plante mixte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare.
Presărați fripturile uniform cu 1/4 linguriță sare și piper.
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din tigaie; lăsați să stea 5 minute.
În timp ce fripturile se odihnesc, combinați restul de 1/4 linguriță de sare, pătrunjelul tocat și ingredientele rămase; serviți peste fripturi.