Figgy Scones

Figgy Scones
Figgy Scones este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 20 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Figgy Scones, Figgy Streusel Biscuiți, și Biscuiți De Hrișcă Figgy Și Unt De Smochine.

Instrucțiuni

1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună zeama, siropul și 1/2 cană smântână într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
CremăCremă
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă împreună făina, zahărul, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron al unui mixer cu suport cu paletă la viteză mică (sau se amestecă într-un castron mare) până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați unt și amestecați (sau amestecați cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie) până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se amestecă în smochine, apoi se adaugă amestecul de zară și se amestecă până se combină. (Nu amestecați prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
SmochineSmochine
6
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament și aruncați 10 (1/4 cană) movile de aluat pe fiecare foaie, lăsând 1 inch între movile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Bateti galbenusurile si restul de 2 linguri crema, apoi perie peste topuri de scones (utilizați toate spălare ou).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Coaceți, schimbând poziția foilor de copt la jumătatea coacerii, până când biscuiții sunt umflați și aurii, 20 până la 25 de minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Se transferă într-un raft și se răcește la cald.
1
Biscuiții se mănâncă cel mai bine în ziua în care sunt făcuți.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista