Figgy Port Chutney
Figgy Port Chutney ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 31 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați miere, unt, conserve de smochine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Piept de rață ars cu Chutney de fructe de Port, Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, și saunth chutney sau sonth chutney / dulce tamarind chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; se adaugă șalotă și se fierbe 3 până la 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă smochinele și următoarele 5 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute sau până când lichidul este aproape complet absorbit.
Se ia de pe foc și se amestecă conservele și cimbru. Se răcește 30 de minute.
Serviți imediat sau depozitați într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână. (Dacă este răcit, lăsați să stea cu 30 de minute înainte de servire.)