Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Stivele de mic dejun Fig Phyllo ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 439 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,85 USD pe porție. Un amestec de aluat filo de 13 inci, unt, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rubarbă-Maple Fool în stive Phyllo, Mic Dejun Turcia Stive, și Tort de porumb stive de mic dejun cu unt de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile medii și inferioare și preîncălziți cuptorul la 400 F. Ungeți ușor 2 foi de copt cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pe prima foaie de copt, așezați o bucată de aluat phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Ungeți aluatul peste tot cu unt și acoperiți cu o altă foaie de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Ungeți această foaie peste tot cu unt și presărați cu 1/2 linguriță de zahăr și 1 lingură de migdale feliate. Acoperiți cu o foaie de filo, periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
5
Adăugați o foaie de filo, periați cu unt, presărați cu 1/2 linguriță de zahăr și 1 lingură de migdale. Se acoperă cu o altă bucată de phyllo, se unge peste tot cu unt. Se acoperă cu o foaie finală de phyllo, se unge cu unt și se presară cu 1/2 linguriță de zahăr și 1 lingură de migdale feliate. Stiva trebuie să aibă o adâncime de 6 foi, cu fiecare alt strat presărat cu zahăr și migdale. Repetați acest proces pe a doua foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți phyllo până devine auriu, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lasă phyllo stacks să se răcească.
8
Tăiați fiecare stivă în 6 pătrate.
9
Așezați un teanc pe fiecare dintre cele șase plăci.
10
Răspândiți fiecare stivă cu 4 uncii de iaurt. Împărțiți smochinele între stive. Acoperiți fiecare farfurie cu un alt teanc de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
11
Stropiți fiecare teanc cu 1 linguriță de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale