Fiery Cajun Creveți
Rețeta de creveți Cajun de foc este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 8 porții cu 716 calorii, 59G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.48 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți creveți, lămâi, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Fiery Skewered, Creveți la grătar de foc cu Gazpacho de miere, și Creveți de nucă de cocos cu sos de Mango aprins pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se amestecă împreună untul, sosul Worcestershire, sucul de lămâie, piperul, sosul fierbinte, usturoiul și sarea.
Se toarnă jumătate din acest amestec într-un vas mare termorezistent.
Strat jumătate de creveți și jumătate de felii de lămâie în vas; apoi formați un al doilea strat cu restul de creveți și felii de lămâie și turnați sosul rămas în vas.
Coaceți, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când creveții sunt roz, amestecând de două ori.
Se toarnă sosul în feluri de mâncare individuale.
Serviți creveții cu multă pâine franceză pentru a scufunda în sosul picant de unt. ;