Fierbător De Porumb Condimentat
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da condimentat Kettle porumb un try. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tartă dulce de porumb cu porumb ceainic, Maple Bacon Ceainic Porumb, și Mușcături de mere de arahide cu porumb de ceainic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aveți la îndemână un tampon fierbinte sau un prosop de bucătărie și o pungă de hârtie sau o foaie mare de copt.
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez sau o tigaie mare cu fund greu la foc mediu.
Puneți câteva sâmburi de popcorn în tigaie. Când sâmburii apar, treceți la pasul următor.
Odată ce uleiul este suficient de fierbinte, adăugați untul și amestecați rapid în ulei pentru a preveni arderea. Adăugați imediat popcornul și amestecați (este posibil ca untul să nu fie complet topit).
Adăugați zahărul imediat și amestecați din nou. Acoperiți tigaia și începeți să o scuturați ușor înainte și înapoi pe arzător, folosind un tampon fierbinte sau un prosop de bucătărie pentru a vă proteja mâinile. Păstrați tremura ca popcorn pops.
Odată ce începeți să auziți 1 sau 2 secunde de liniște între POP-uri, opriți imediat căldura. Aceasta înseamnă că popcornul este în mare parte popped. (Aveți grijă să nu gătiți prea mult, deoarece floricelele pot arde cu ușurință.)
Turnați floricelele în punga de hârtie sau pe foaia de copt și presărați sare, scorțișoară și cayenne. Se lasă să se răcească câteva minute înainte de a se pune într-un bol. (Atenție, zahărul fierbinte face popcornul extrem de fierbinte!)