Fierbinte' n ' consistent sunca submarine
Această rețetă servește 6. O porție conține 382 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de praf de usturoi, sos worcestershire, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul, praful de usturoi și oregano; periați pe părțile tăiate ale chiflelor.
Așezați pe o foaie de copt; se fierbe 4 in. de la căldură până la maro auriu, aproximativ 2 minute. Într-un castron, combinați maioneza, muștarul și sosul Worcestershire; amestecați șunca. Lingurați aproximativ 1/3 cană pe fiecare fund de chiflă; presărați brânză și pătrunjel. Se fierbe 3-4 minute mai mult sau până se topește brânza. Înlocuiți blaturile bunului.