Fierbinte Miere Coaste De Rezervă
Hot coaste de rezervă miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.46 pe portie. O porție conține 399 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți ghimbir măcinat, sare de usturoi, pansament catalina și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, Coastele de rezervă ale tatălui, și Coaste De Rezervă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Linia partea de jos a tigaie broiler cu folie pentru ușor curat. Pulverizați ușor raftul superior cu spray de gătit.
Se condimentează coaste cu sare de usturoi și piper. Se fierbe timp de 5 până la 6 minute, se întoarce și se fierbe încă 5 până la 6 minute.
Așezați coastele rumenite în aragazul lent.
Într-un bol de amestecare, amestecați ingredientele rămase.
Se toarnă amestecul de sos peste coaste. Mutați coastele pentru a vă asigura că toate sunt acoperite. Acoperiți și gătiți la setare ridicată timp de 3 până la 4 ore sau scăzut timp de 8 ore.
Cu clești, scoateți coastele din aragazul lent și lăsați să se răcească ușor înainte de a tăia în bucăți individuale de coaste. Grăsime degresată din sos.
Serviți coaste cu sos pe lateral.