Fierbinte Mexican Bean Dip

Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Scufundarea fierbinte de fasole mexicană ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 300 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați cremă de carton, amestec de brânză mexicană, fasole prăjită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Salată De Fasole Mexicană, și Salată de fasole mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați crema de brânză, smântâna, fasolea prăjită și condimentul taco într-un bol. Îndoiți ardeiul jalapeno în baie; răspândit într-un vas de copt de 9x13 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Acoperiți cu brânză mărunțită și continuați să gătiți până când brânza s-a topit, încă 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.