Fierbinte Italiană Cârnați

Fierbinte Italiană Cârnați
Cârnații italieni fierbinți necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 404 calorii, 26g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, carne de porc măcinată, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați Italieni Stromboli (Alias Pâine Cu Cârnați), Cârnați Italieni, și Fierbinte Italiană Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc măcinată într-un castron mare. Condimentează cu sare, sare de usturoi, piper negru și boia. Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați uleiul, semințele de anason, semințele de fenicul și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Piper NegruPiper Negru
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
AnasonAnason
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Se amestecă totul în carnea de porc măcinată până se omogenizează bine. Dați-l la frigider timp de 24 de ore pentru a lăsa aromele să se amestece. Bagă și îngheață în porții care se potrivesc nevoilor tale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții60
Scor De Sănătate14
Revista