Fierbinte Cruce Chifle

Fierbinte Cruce Chifle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați chiflele fierbinți. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 166 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți zahăr, sare, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fierbinte cruce chifle, Chifle Fierbinți! Fierbinte Cruce Chifle, și Fierbinte Cruce Chifle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați laptele cald și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea până la spumare, aproximativ 5 minute.
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, combinați zahărul și untul. Bateți cu viteză medie până se combină bine, aproximativ 2 minute. Cu mixerul în funcțiune, adăugați ou întreg (păstrați albușul la frigider până la pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
și sare, apoi adăugați încet lapte și amestec de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se amestecă timp de 30 de secunde până se omogenizează, oprindu-se și răzuind părțile laterale, după cum este necesar. Opriți mixerul și adăugați făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se amestecă la viteză medie-mică până când aluatul se reunește, aproximativ 30 de secunde. Treceți la atașarea cârligului și frământați aluatul la viteză mică timp de 5 minute. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească până când a crescut și a dublat dimensiunea, 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Făinați-vă mâinile și transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată. Puneți aluatul și amestecați stafidele. Frământați cu mâna încă 2 minute. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Scoateți bucăți de aluat de 2 inci și rotiți-le în bile (ar trebui să faceți aproximativ 24 de bile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Așezați rulourile pe două foi de copt la câțiva centimetri distanță, acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să se odihnească până aproape că și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
În timp ce aluatul crește, reglați rafturile cuptorului în pozițiile medii superioare și inferioare și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mic, amestecați albușul rămas cu 1 linguriță de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Periați fiecare rulou cu spălare de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Coaceți rulourile până devin aurii și sună gol atunci când sunt bătute pe fund, aproximativ 15 minute, rotind tigăile înapoi în față și de sus în jos la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Într-un castron mic, amestecați împreună 1 cană de zahăr de cofetari cu două linguri de lapte până se omogenizează, adăugând mai mult lapte, dacă este necesar. Glazura de țeavă peste chifle într-un model încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista