Fierbinte Cruce Chifle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați chiflele fierbinți. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 166 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți zahăr, sare, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fierbinte cruce chifle, Chifle Fierbinți! Fierbinte Cruce Chifle, și Fierbinte Cruce Chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați laptele cald și drojdia.
Lăsați să stea până la spumare, aproximativ 5 minute.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, combinați zahărul și untul. Bateți cu viteză medie până se combină bine, aproximativ 2 minute. Cu mixerul în funcțiune, adăugați ou întreg (păstrați albușul la frigider până la pas
și sare, apoi adăugați încet lapte și amestec de drojdie.
Se amestecă timp de 30 de secunde până se omogenizează, oprindu-se și răzuind părțile laterale, după cum este necesar. Opriți mixerul și adăugați făină.
Se amestecă la viteză medie-mică până când aluatul se reunește, aproximativ 30 de secunde. Treceți la atașarea cârligului și frământați aluatul la viteză mică timp de 5 minute. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească până când a crescut și a dublat dimensiunea, 1 1/2 ore.
Făinați-vă mâinile și transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată. Puneți aluatul și amestecați stafidele. Frământați cu mâna încă 2 minute. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Scoateți bucăți de aluat de 2 inci și rotiți-le în bile (ar trebui să faceți aproximativ 24 de bile).
Așezați rulourile pe două foi de copt la câțiva centimetri distanță, acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să se odihnească până aproape că și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
În timp ce aluatul crește, reglați rafturile cuptorului în pozițiile medii superioare și inferioare și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mic, amestecați albușul rămas cu 1 linguriță de apă.
Periați fiecare rulou cu spălare de ou.
Coaceți rulourile până devin aurii și sună gol atunci când sunt bătute pe fund, aproximativ 15 minute, rotind tigăile înapoi în față și de sus în jos la jumătatea gătitului.
Într-un castron mic, amestecați împreună 1 cană de zahăr de cofetari cu două linguri de lapte până se omogenizează, adăugând mai mult lapte, dacă este necesar. Glazura de țeavă peste chifle într-un model încrucișat.