Fideua Cu Allioli

Fideua Cu Allioli
Fideua cu Allioli este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 704 calorii. Această rețetă servește 8. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, scoici, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fideua Negra cu Allioli Verde, Fideua, și Fideua.

Instrucțiuni

1
Se toarnă încă două căni de stoc în tigaie, se aranjează decorativ creveții jumbo întregi (coajă) deasupra și se transferă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți JumboCreveți Jumbo
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți până când partea superioară a tăiței este crustă și cea mai mare parte a stocului a fost absorbită, aproximativ 10-15 minute. Aruncați scoicile care nu s-au deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Serviți imediat, însoțit de o mulțime de pene de lămâie și un castron mare de allioli.*Dacă aveți de gând să utilizați o tigaie paella, pentru a vă ușura lucrurile (mai ales dacă tigaia dvs. este destul de mare), puteți efectua toți pașii prin realizarea sofregit (pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
într-o tigaie (nu trebuie să fie rezistentă la cuptor), apoi transferați totul în tigaia de paella pentru gătitul final și cuptorul. Acest lucru reduce timpul pe care îl veți petrece jonglând tigaia peste mai multe arzătoare încercând să obțineți totul gătit uniform.(Mock) Allioli
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Allioli adevărați se fac prin lovirea usturoiului și a sării într-un mortar și amestecând încet în ulei de măsline până se formează o emulsie. Poate fi dificil și adevărul trebuie spus că îmi place la fel de mult această versiune mult mai simplă. Dacă doriți să încercați mâna la lucrul real, există o rețetă bună aici; pentru această versiune, nu uitați să o începeți cu cel puțin o oră înainte de a planifica să o serviți.1 cană maioneză de înaltă calitate1 / 4 cană ulei de măsline3-4 căței de usturoi, presați sau zdrobiți într-un mortarsuc de jumătate de lămâie (sau după gust)sare după gust1-2 linguri de apă (opțional, pentru a obține o consistență mai slabă)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
EmulsiiEmulsii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
6
Se amestecă totul împreună și se dă la frigider, acoperit, timp de cel puțin o oră pentru a permite aromelor să se amestece. Acest lucru păstrează câteva săptămâni în frigider.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...Legate
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista