Fideos cu midii
Fideos cu midii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 433 calorii. Mergeți la magazin și ridicați roșiile în suc, midii, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fideos, Fideos Cu Fructe De Mare, și Stovetop Fideos.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o oală largă de 6 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați fideos și gătiți, amestecând frecvent și răsturnând, până se rumenesc (cuiburile se vor rupe), 10 până la 15 minute.
Transferați pastele cu o lingură cu fante într-un castron.
Adăugați 2/3 cană de ceapă și 1 linguriță de usturoi în uleiul rămas în oală și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 4 până la 5 minute, apoi amestecați roșiile cu suc, 1/2 linguriță sare și zahăr. Creșteți căldura la moderat mare și fierbeți, amestecând frecvent, până când roșiile s-au descompus într-o pastă foarte groasă, aproximativ 25 de minute.
În timp ce sofrito fierbe, gătiți chorizo, frunza de dafin și restul de 2/3 cană de ceapă și 1 linguriță de usturoi în restul de 2 linguri de ulei într-o oală grea de 8 litri la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Adăugați vin și aduceți la fierbere, apoi fierbeți 5 minute.
Adăugați stocul și restul de 1/2 linguriță de sare și reveniți la fierbere, apoi adăugați midii. Gatiti, bine acoperit, la foc moderat, pana cand midiile se deschid larg, 3 pana la 6 minute. (Aruncați orice midii care rămân nedeschise după 6 minute.)
Transferați midiile cu o lingură cu fante într-un castron. Aruncați frunza de dafin.
Adăugați lichid de gătit cu midii și fideos rumenite la sofrito și fierbeți, neacoperit, amestecând frecvent, până când pastele sunt fragede și au absorbit cea mai mare parte a lichidului, 12 până la 15 minute.
Adăugați midii și 1 lingură de pătrunjel și gătiți, aruncând, până când midiile sunt încălzite, 1 până la 2 minute.
Se servește presărat cu lingura rămasă de pătrunjel.
* Disponibil la unele supermarketuri și tienda.com (888-472-1022).
* Puteți înlocui 10 uncii de spaghete, rupte în lungimi de 2 inci, pentru fideos.* Pastele pot fi rumenite și răcite cu 1 zi înainte și păstrate, acoperite slab, la temperatura camerei.* Sofrito poate fi gătit cu 1 zi înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit.