Fidea lipicioasă de porc și ridiche

Fidea lipicioasă de porc și ridiche necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 481 calorii. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de tăiței de ou, ridichi, file de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este minunat. Carne De Porc Lipicioasă Cu Tăiței De Orez, Carne de porc lipicioasă cu tăiței gingered și kale, și Carne de porc lipicioasă din soia și miere cu tăiței asiatici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Bateți mierea și coaja de tei și sucul împreună într-un castron mare și condimentați.
Adăugați carnea de porc și amestecați bine pentru a acoperi în marinată. Acoperiți și răciți timp de 10 minute.
Gatiti taiteii intr-o tigaie cu apa clocotita timp de 4 minute.
Amestecați ridichile, mangetout-ul, morcovul și coriandrul într-un castron de servire.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă.
Scoateți carnea de porc din marinată și adăugați-o în tigaie. Se amestecă timp de 3-5 minute, până devin aurii și fierte.
Adăugați marinada în tigaie și lăsați să baloneze timp de 1 min.
Scurgeți tăiței și împărțiți-i între farfurii de servire. Puneți carnea de porc și toate sucurile de tigaie peste legume și amestecați ușor.
Serviți tăiței cu carnea de porc și legumele.