Fidea De Pui Cu Usturoi
Fidea de pui cu usturoi este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 349 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă verde, ciuperci shiitake, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pui fiert și tăiței într-un sos cremos de usturoi, Fidea de usturoi prăjită cu pui și legume, și Taitei Soba cu usturoi cu pui si ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l.
Tăiați jumătățile de sân în cruce în benzi late de 1/8 inch.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 4 litri de apă; adăugați tăiței și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie pentru a mușca, aproximativ 3 minute.
Scurgeți tăiței și reveniți la tigaie.
Între timp, turnați ulei într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ceapă, ciuperci, ceapă verde și usturoi; se amestecă des până când ceapa și ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Adăugați pui și amestecați des până nu mai roz în centru (tăiat pentru a testa), aproximativ 3 minute.
Adăugați vin de orez, oțet și sos de soia; gătiți pentru a amesteca arome, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Adăugați amestecul de pui la tăiței în tigaie și amestecați la foc mediu-mare până la fierbinte, 2 până la 3 minute. Împărțiți în mod egal între patru boluri largi.