Fidea de ou în sos de smântână cu Asiago ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 883 calorii, 18g de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,73 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ciuperci shiitake, granule de bouillon de pui, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Încercați Sos De Smântână Sherry-Asiago, Varză de Bruxelles cu sos de cremă sherry-asiago, și Linguine cu sos de cremă Limoncello Asiago / bucătăria experimentală a lui Carrie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați granulele de apă și bulion de pui într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De Pui
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați tăiței și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Scurgeți și reveniți la cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Între timp, combinați frișca, vinul și sarea într-o cratiță mare; gatiti la foc mediu-mare 5 minute sau pana se reduce la 2 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Saut ciuperci și mazăre în ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Se toarnă amestecul de smântână peste tăiței; aruncați pentru a acoperi. Pentru a servi, împărțiți amestecul de tăiței uniform între 4 farfurii de servire. Pentru porții simple, top 2 porții cu parmezan. Pentru porții pentru adulți, adăugați 2 porții rămase cu amestec de ciuperci, brânză Asiago și piper alb. Se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Asiago
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
7
Idee de meniu pentru tăiței de ou 4 * în sos de smântână cu Asiago * salată de spanac
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Brânză Asiago
8
Alimente necesare verificați capse: granule de bouillon de pui, sare, ulei de măsline, parmezan ras, piper alb, sos de salată * 1 (8 oz.) pachet fidea largă de ou * 1 qt. frișcă * 1 sticlă de vin alb uscat sau 1 (14 oz.) poate bulion de pui * 4 oz. ciuperci shiitake * 1 pachet mazăre dulce congelată * 1/2 cană brânză Asiago rasă * 1 (12 oz.) pachet spanac proaspăt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De Pui
Brânză Asiago
Ciuperci Shiitake
Fidea Largă De Ouă
Vin Alb Sec
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Budincă Instantă De Lămâie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec