Fidea de ou prăjită cu ciuperci, roșii și muguri de fasole (Bakmie Goreng)

Fidea de ou prăjită cu ciuperci, roșii și germeni de fasole (Bakmie Goreng) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 415 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, tăiței de ou, frunze de busuioc thailandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fidea Indoneziană Prăjită (Bakmi Goreng), Se amestecă tăiței prăjiți cu tulpini de usturoi, ciuperci și ouă de prepeliță, și Mee Goreng (fidea prăjită picantă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ardei iute, șalotă și usturoi în tigaie; se prăjește 1 1/2 minute sau până când șalota și usturoiul încep să se rumenească. Se amestecă ciupercile și prazul; se prăjește 3 minute sau până când prazul este fraged.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Puneți tigaia la foc; adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie.
Adăugați varză și tăiței în tigaie; se prăjește 2 minute sau până se încălzește bine. Întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie; amestecați sosurile de soia, aruncând pentru a acoperi tăiței.
Așezați 1 cană de amestec de tăiței în fiecare din cele 6 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1/3 cană de pene de roșii și busuioc thailandez.
Se servește cu pene de var.