Fidea de ou cu ciuperci
Nevoie de un garnitură vegetariană? Fidea de ou cu ciuperci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tăiței largi de ou, șalotă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Brioșe de ouă de vară cu tăiței de dovlecel, Fidea de ou cu ciuperci și slănină, și Fidea Romanoff cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii de ou pana cand se inmoaie in apa sarata clocotita, aproximativ 6 minute.
Sotati ciupercile feliate si ceapa in 2 linguri de unt la foc moderat pana cand ciupercile sunt fragede, aproximativ 3 sau 4 minute.
Scurgeți tăiței și aruncați cu ciuperci fierte.
Se adaugă pătrunjelul și se condimentează cu puțină sare, după gust.