Fidea de orez prăjită cu Kohlrabi și busuioc
Fidea de orez prăjită cu Guli-Rabe și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 470 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scallions, cohlrabidecojit, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fidea prăjită cu vinete și busuioc, Fidea De Orez Prăjită, și Fidea de orez prăjită cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se ia de pe foc, se adaugă tăiței de orez și se lasă la macerat până când tăiței sunt fragede, aproximativ 7 minute.
Într-un castron mic, amestecați sosul de soia, vinul alb, zahărul și uleiul de chili.
Într-o tigaie mare sau un wok cu mâner, încălziți uleiul.
Adăugați kohlrabi și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Se amestecă și se fierbe timp de 1 minut.
Adăugați ardeiul roșu și usturoiul și amestecați până când usturoiul este parfumat, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouăle; se prăjește până se fixează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați tăiței de orez, muguri de fasole, scallions, busuioc și amestecul de sos de soia. Gatiti la foc moderat, aruncand usor, pana cand taiteii sunt incalziti si acoperiti cu sos, aproximativ 1 minut.
Transferați tăiței în farfurii sau boluri și serviți imediat.