Fidea de legume de primăvară
Reteta taitei de legume de primăvară pot fi făcute în aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 2. Acest fel principal are 604 calorii, 19g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sos de soia, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fidea de rață și ceapă de primăvară, Pui de lămâie cu tăiței de legume de primăvară, și Legume de primăvară prăjite cu tăiței de dovleac.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok. Folosind foarfece, tăiați slănina în uleiul fierbinte și prăjiți, amestecând ocazional, timp de 2 minute.
Introduceți sparanghelul și broccoli în wok cu usturoiul și ceapa de primăvară. Se amestecă prăjirea timp de aproximativ un minut, apoi se acoperă cu tăiței și petits pois și se strecoară peste o lingură de apă. Acoperiți tigaia și lăsați totul să se aburească timp de 4 minute până când broccoli este doar fraged.
Se amestecă totul împreună și se servește imediat, cu o sticlă de sos de soia pe masă, astfel încât fiecare persoană să își poată adăuga propria, după gust.