Fidea de celofan cu legume
Tăiței de celofan cu legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 359 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, morcov, tăiței de fasole mung și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Taitei De Celofan Curry Thailandez, Fidea de celofan cu carne de porc și busuioc thailandez, și Salată asiatică de pui cu tăiței de celofan.
Instrucțiuni
Înmuiați tăiței în 6 căni de apă timp de o jumătate de oră.
Înmuiați ciupercile chinezești în 1 cană de apă fierbinte timp de 20 de minute. Când s-au înmuiat, tăiați tulpinile tari și tăiați bine capacele.
Aruncați spanacul în 10 căni de apă clocotită. Se fierbe rapid timp de 2 minute.
Scurgere. Rulați sub apă rece. Strângeți cât mai multă umiditate posibil.
Curățați morcovul, tăiați-l în 3 secțiuni și apoi în fâșii fine de julienne.Tăiați capetele de dovlecei și tăiați-le în fâșii fine de julienne.
Ștergeți ciupercile proaspete și rupeți tulpinile.
Tăiați capacele în felii foarte fine.
Tăiați partea non-lemnoasă a tulpinilor în bucăți de chibrit.
Tăiați și aruncați partea ondulată și fragedă a frunzelor de varză. Salvați numai miezul în formă de V al frunzelor.
Tăiați acest lucru în fâșii julienne.
Tăiați scallions în secțiuni de 2 inci. Pătrundeți secțiunea cu becul pe lungime.
Combinați ciupercile chinezești, spanacul, morcovul, dovleceii, ciupercile, varza și ceapa verde într-un castron.
Se amestecă bine, separând toate frunzele de spanac.
Încălziți uleiul vegetal și uleiul de susan într-un wok sau o tigaie de 10 inci peste o flacără medie-mare.
Când este fierbinte, puneți usturoiul. Se amestecă și se prăjește timp de 10 secunde.
Adăugați toate legumele în castron. Se amestecă și se prăjește timp de 3 până la 4 minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați tăiței scursi, sosul de soia, zahărul și sarea. Amestecați bine, distribuind tăiței uniform și gătiți 2 până la 3 minute.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;