Fidea de celofan cu legume

Fidea de celofan cu legume
Tăiței de celofan cu legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 359 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, morcov, tăiței de fasole mung și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Taitei De Celofan Curry Thailandez, Fidea de celofan cu carne de porc și busuioc thailandez, și Salată asiatică de pui cu tăiței de celofan.

Instrucțiuni

1
Înmuiați tăiței în 6 căni de apă timp de o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
2
Scurgere.
3
Înmuiați ciupercile chinezești în 1 cană de apă fierbinte timp de 20 de minute. Când s-au înmuiat, tăiați tulpinile tari și tăiați bine capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
4
Aruncați spanacul în 10 căni de apă clocotită. Se fierbe rapid timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
5
Scurgere. Rulați sub apă rece. Strângeți cât mai multă umiditate posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Curățați morcovul, tăiați-l în 3 secțiuni și apoi în fâșii fine de julienne.Tăiați capetele de dovlecei și tăiați-le în fâșii fine de julienne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MorcovMorcov
7
Ștergeți ciupercile proaspete și rupeți tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ProaspeteCiuperci Proaspete
8
Tăiați capacele în felii foarte fine.
9
Tăiați partea non-lemnoasă a tulpinilor în bucăți de chibrit.
10
Tăiați și aruncați partea ondulată și fragedă a frunzelor de varză. Salvați numai miezul în formă de V al frunzelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
11
Tăiați acest lucru în fâșii julienne.
12
Tăiați scallions în secțiuni de 2 inci. Pătrundeți secțiunea cu becul pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
13
Combinați ciupercile chinezești, spanacul, morcovul, dovleceii, ciupercile, varza și ceapa verde într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapa VerdeCeapa Verde
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
VarzăVarză
SpanacSpanac
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Se amestecă bine, separând toate frunzele de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
15
Încălziți uleiul vegetal și uleiul de susan într-un wok sau o tigaie de 10 inci peste o flacără medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
16
Când este fierbinte, puneți usturoiul. Se amestecă și se prăjește timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
17
Adăugați toate legumele în castron. Se amestecă și se prăjește timp de 3 până la 4 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
18
Dați focul la minim.
19
Adăugați tăiței scursi, sosul de soia, zahărul și sarea. Amestecați bine, distribuind tăiței uniform și gătiți 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
PastePaste
ZahărZahăr
SareSare
20
Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
21
articol var
22
Type_27_data = {};
23
articol
24
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista