Fidea cu tofu prăjit și Broccoli
Fidea cu tofu prăjit și Broccoli este o vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați coroane de broccoli, ulei de arahide, udon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Fidea cu tofu prăjit și Broccoli, Cutie Bento tofu prăjită cu tăiței Soba de susan și Broccoli ghimbir-morcov, și Tofu prăjit în tigaie, Kale și tăiței prăjiți.
Instrucțiuni
Tăiați tofu în felii groase de 1/2 inch. Ștergeți bine între mai multe straturi de prosop de hârtie sau prosoape de ceai curate, apoi tăiați în zaruri de 1/2 inch.
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului si scurgeti-le.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie, wok sau tigaie foarte mare.
Adăugați tofu și prăjiți la foc mediu-mare până devin aurii pe majoritatea părților; transferați pe o farfurie.
Combinați broccoli și aproximativ 1/4 cană de apă în tigaia prăjită. Acoperiți și aburiți până când broccoli este fraged.
Adăugați tofu și tăiței fierți în tigaie împreună cu sosul prăjit. Aruncați ușor și bine. Continuați să gătiți până când totul este încălzit și serviți.
Tăiței cu tofu prăjit și Broccoli (această pagină)
Morcovi prăjiți cu arțar (pagina 20
Vinete japoneze fripte (pagina 21
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De la vegetarian 5 ingrediente Gourmet de Nava Atlas Copyright (c) 2001 de Nava Atlas publicat de Broadway Books.Nava Atlas este autorul a nouă cărți de bucate, inclusiv cartea de bucate a familiei vegetariene, Gourmet-ul Vegetarian cu 5 ingrediente și supe vegetariene pentru toate anotimpurile. Locuiește în regiunea Hudson Valley din New York împreună cu soțul ei și doi fii adolescenți (toți vegani).