Fiddlehead Carbonara
Fiddlehead Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 764 calorii, 28G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Closet Cooking are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, gălbenușuri de ou, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Fiddlehead Fry, Ferigi Cu Cap De Lăutar, și Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți să gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Gatiti slanina intr-o tigaie si dati deoparte.
Scurgeți din tigaie toate, cu excepția unei linguri de grăsime de slănină.
Adăugați capetele de lăutărie, rampa și piperul, aruncați pentru a acoperi și sotati câteva minute.
Amestecați gălbenușurile de ou, smântâna grea și parmigiano reggiano într-un castron mare.
Scurgeți pastele fierte rezervând o parte din apă.
Adăugați pastele în tigaie și aruncați.
Scoateți tigaia de pe foc, așteptați să se oprească sfârâitul și turnați pastele în bol cu amestecul de ouă.
Adăugați un pic de apă pentru paste și aruncați pentru a acoperi.