Ficat și ceapă
Ficatul și ceapa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de zahăr, ficat de vițel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este mare. Încercați Ficat și ceapă, Ficat de vită și ceapă, și Ficat de vițel și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, topiți untul la foc mediu. Se amestecă ceapa și se sotează până se înmoaie. Amestecați zahărul și continuați să gătiți până când ceapa se caramelizează.
Clătiți ficatul și îndepărtați membrana exterioară subțire. Feliați ficatul în felii groase de 1/4 până la 1/2 inch.
Încălziți untul rămas într-o tigaie medie la foc mediu
Dragați feliile de ficat în făină și rumeniți-le în unt topit timp de aproximativ 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Se ia de pe foc și se condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți ficatul sufocat cu ceapă caramelizată.