Ficat și ceapă

Ficat și ceapă
Ficatul și ceapa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de zahăr, ficat de vițel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este mare. Încercați Ficat și ceapă, Ficat de vită și ceapă, și Ficat de vițel și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, topiți untul la foc mediu. Se amestecă ceapa și se sotează până se înmoaie. Amestecați zahărul și continuați să gătiți până când ceapa se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Clătiți ficatul și îndepărtați membrana exterioară subțire. Feliați ficatul în felii groase de 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
3
Încălziți untul rămas într-o tigaie medie la foc mediu
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Dragați feliile de ficat în făină și rumeniți-le în unt topit timp de aproximativ 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FicatFicat
5
Se ia de pe foc și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Serviți ficatul sufocat cu ceapă caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
FicatFicat

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista