Ficat tocat evreiesc maghiar al lui Val

Ficat tocat evreiesc maghiar al lui Val
Rețeta Val's Hungarian Jewish Chopped Liver este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o opțiune uimitoare fără gluten pentru iubitorii de mâncare est-europeană. O porție conține 258 de calorii, 25 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 1 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 8. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ouă fierte tari, pătrunjel, ceapă verde și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ficat tocat, Ficat tocat și Ficat tocat.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și untul la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se caleste ceapa taiata cubulete pana se inmoaie destul de mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se adaugă ficatul de pui și se călește la foc mare, amestecând des. Când ficații sunt gătiți (nu mai sunt roz înăuntru și sucurile curg limpede), scoateți ficații și ceapa de pe foc și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Piureți ficații cu un piure de cartofi. Va trebui să vă folosiți degetele, îndepărtând membranele pe măsură ce mergeți (ficații vor fi destul de suculenți; asigurați-vă că lăsați sucul înăuntru). Într-un castron separat, zdrobiți ouăle și adăugați-le în ficat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
FicatFicat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adaugam ceapa cruda rasa sau tocata marunt si ceapa verde tocata si amestecam totul. Amestecul de ficat ar trebui să fie încă cald și va fierbe ușor ceapa. Asezonați amestecul cu sare și piper după gust și adăugați cel puțin 1 lingură boia de ardei (mai mult dacă doriți, sau dacă sunteți ungur!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
FicatFicat
6
Se adauga 1 lingura patrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
7
Se amestecă bine cu o lingură mare și se dă la frigider pentru 1 până la 2 ore.
1
Pe farfurii se aseaza frunze de salata verde, se pun pe deasupra ficat tocat si se presara generos cu boia si 1 lingura patrunjel proaspat tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
FicatFicat
2
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel proaspăt. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate68
Revista