Ficat Tocat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ficatul tocat. O porție conține 187 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, bulion de pui, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ficat Tocat, Ficat Tocat, și Ficat Tocat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierb tare ouăle timp de 10 minute, se scurg și se lasă deoparte să se răcească. Într-o tigaie mare,gătiți ușor ceapa în ulei (sau schmaltz) până când este moale și aurie. Creșteți căldura, adăugați ficatul și amestecați câteva secunde, astfel încât să absoarbă aroma cepei.Fie turnați amestecul într-un robot de bucătărie și procesați la o pastă grosieră sau netedăcu gribenele (dacă se utilizează), fie treceți amestecul printr-o râșniță de modă veche. Scoopinto un castron. Se unge ouăle pe partea grosieră a unei răzătoare și se adaugă în castron, rezervândun pic din oul ras pentru garnitură. Se amestecă pătrunjelul și se pliază ușor. Umeziți amestecul cu puțin vin, coniac sau bulion de pui și condimentați după gust cu sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și răciți până când este nevoie.
Serviți în linguri pe individplăci acoperite cu puțin ou ras și boia de ardei pentru culoare și bucăți generoase de proaspete
Pentru a face gribenes și schmaltz
Scoateți grăsimea de rezervă dintr-un pui crud și puneți-o într-o tigaie. (De obicei, există o bucată de grăsime în jurul gâtului, cel puțin la o pasăre mai în vârstă.)
Adăugați 1 cană (8 oz) margarină fără lactate,1 linguriță de sare și 1 ceapă mare (cu pielea lăsată pentru a spori culoarea aurie).
Scoateți pielea de pe pui, tăiați-o în bucăți mici și adăugați-o în tigaie. Setați la foc foarte mic și gătiți timp de 1 1/2-2 ore până când toată grăsimea a fost scoasă ușor din pielea de pui.
Scoateți pielea din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie pentru a formagribene sau crackling.
Turnați grăsimea (schmaltz) într-un vas de sticlă rezistent și păstrați-l în frigider până când este necesar*. Pe măsură ce grăsimea se răcește, un jeleu bogat se va colecta în partea de jos a vasului.Acest jeleu formează o bază delicioasă pentru supă sau sosuri.
* Grăsimea (schmaltz) se va păstra până la 6 săptămâni la frigider. Păstrați gribenele înăuntrufrigider.
Din bucătăria tradițională evreiască: peste 150 de rețete nostalgice și contemporane de Ruth Joseph și Simon Round. Text circulara 2012 Ruth Joseph și Simon rotund; fotografii circulara 2012 Isobel mânui. Publicat în 2013 de Kyle Books, o amprentă a Kyle Cathie Limited.