Ficat prăjit și ceapă cu sos de stridii
Ficatul prăjit și ceapa cu sos de stridii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 213 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână vin de orez shaoxing, sos de stridii, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ficat și ceapă prăjite, Ficat picant și ceapă prăjită, și Broccoli prăjit cu sos de stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de stridii, sosul de soia, vinul și amidonul de porumb într-un castron mic și bateți cu o furculiță pentru a combina. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-un wok la foc mare până la fumat.
Adăugați ficatul și amestecați până când interiorul ferm, dar este încă foarte roz, între 60 și 90 de secunde.
Scoateți ficatul cu o lingură cu fante și transferați-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Pune deoparte.
Întoarceți wok-ul la foc mare.
Adăugați scallions și ghimbir, și se amestecă-se prăjește până parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ceapa reduceți focul la mediu și continuați să amestecați până când ceapa este moale și ușor caramelizată, 5 până la 7 minute.
Întoarceți ficatul în wok și adăugați amestecul de sos. Se amestecă rapid pentru a preveni aglomerarea amidonului de porumb. Se prăjește ficatul până când interiorul este încă roz, dar nu mai rar, cu aproximativ 20 de secunde mai mult.
Se ia de pe foc și se servește imediat.