Ficat prăjit în sos roșu de Chile
Ficatul prăjit în sos roșu de Chile ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 256 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, ficat de vițel, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Cod ars cu sos Chile.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie sotată la foc mediu-mic.
Adăugați untul și făina și bateți pentru a face o pastă. Gatiti rouxul la foc mediu-mic pana se rumeneste, batand pentru a preveni aglomerarea, aproximativ 2 minute.
Adăugați restul ingredientelor pentru sos. Se fierbe timp de 5 minute până când sosul se îngroașă. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie la foc mare. Dragați bucățile de ficat în făină și scuturați excesul de făină.
Adăugați uleiul în tigaie și încălziți scurt, apoi adăugați bucățile de ficat—câte puteți încăpea odată, fără a aglomera tigaia. Gătiti până se rumenesc pe ambele părți, răsturnând o singură dată, aproximativ 2 minute.
Scoateți și serviți cu sosul roșu de chile.