Ficat Indonezian (Carne De Vită, Pui Sau Porc )

Ficat Indonezian (Carne De Vită, Pui Sau Porc )
Ficatul Indonezian (carne de vită, pui sau porc ) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $6.7 pe portie. O porție conține 960 calorii, 104G de proteine, și 31g de grăsime. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Un amestec de galangal, șalotă, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Rețete similare includ Crock Pot Indoneziană carne de vită sau de porc, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Ficat de pui și chiftele de porc.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista