Ficat de vițel sotat cu ceapă, oțet Balsamic și Pancetta
Ficatul de vițel sotat cu ceapă, oțet Balsamic și Pancettan este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1074 calorii, 37g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $ 5.04 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, făină instantanee, pancetta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Ficat de vițel cu oțet Balsamic, Saut ficat de vițel cu ceapă, lămâie și salvie, și Ficat de vițel și ceapă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mare, încălziți 4 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și gătiți încet până când ceapa este caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Scoateți într-un castron și rezervați tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Feliați pancetta în runde subțiri și puneți-o pe o foaie de copt și gătiți-o la cuptor până când este crocantă, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți și așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Așezați oțetul, zahărul și vinul roșu într-o cratiță de 6 litri și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați napi cu blaturi și gătiți timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nap
9
Scoateți, scurgeți și puneți deoparte.
10
Întoarceți focul până la mediu-înalt pe tigaia mare și adăugați celelalte 4 linguri de ulei de măsline. Dragați ficatul în făina condimentată și puneți-l în tigaie, în loturi. Gatiti pana se rumeneste destul de inchis pe o parte, aproximativ 3 pana la 4 minute, fara a va misca, apoi scoateti din tigaie. Când ambele loturi au fost gătite, întoarceți-le pe toate în tigaie, întorcându-se pe partea nefiertă și adăugați vinul alb, oțetul balsamic și ceapa caramelizată; aduceți la fierbere și apoi reduceți focul și fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Sani De Fazan Daca)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ficat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați pătrunjel și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12
Îndepărtați ficatul pe 4 farfurii de servire, turnați sosul, Așezați 1 sau 2 runde de pancetta peste, acoperiți cu jumătăți de napi și serviți.