Ficat de vițel cu Sherry
Ficatul vițeilor cu Sherry este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 476 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, pătrunjel, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați ficat de vițel sotat, Ficat de vițel cu ceapă, slănină și cartofi, și Ficat De Vițel Cu Pancetta, Salvie Și Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucid.
Se adaugă cimbru, busuioc, pătrunjel și se condimentează cu sare și piper după gust.
Adăugați sherry, reduceți focul la mediu scăzut și lăsați totul să fiarbă.
Între timp, tăiați ficatul în bucăți mici, cam de mărimea bucăților mari de zahăr și adăugați bucăți de ficat în amestecul de tigaie. Gatiti toate impreuna, scuturand bine tigaia, timp de 6 pana la 7 minute.
Adăugați mai mult sherry dacă amestecul se usucă.
Se ornează cu pătrunjel proaspăt tocat și crutoane prăjite și se servește.
Pentru a face crutoane, stropiți ulei de măsline peste cuburi de pâine, aruncați pentru a acoperi toate părțile. Gatiti crutoanele intr-o tigaie grea la foc mediu pana se rumenesc.