Ficat de vițel cu oțet Balsamic

Ficat de vițel cu oțet Balsamic
Această rețetă servește 6 și costă 2,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 476 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ulei de măsline, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ficat de vițel cu portocaliu, Ficat de vițel și ceapă, și Ficat De Vițel De Lămâie Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ficatul învelișului său exterior, vaselor de sânge și oricăror pete. Se usucă, se taie în fâșii julienne (2 x x) și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
2
Feliați ceapa subțire, lucrând cu bobul. Într-o tigaie nereactivă, topiți zahărul până se caramelizează, adăugați ceapa și frunzele de dafin și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
BoabeBoabe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline, sarea și piperul și sotati la foc moderat până când ceapa se rumeneste, dar nu șchiopătează. Se amestecă făina, amestecând bine, se adaugă oțetul și vinul și se fierbe aproximativ 2 minute, până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
VinVin
4
Între timp, într-o tigaie suficient de mare pentru a ține fâșiile de ficat într-un singur strat (folosiți două tigăi dacă este necesar), încălziți uleiul vegetal, adăugați ficatul și sotati, amestecând ocazional, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Cu o lingură pliată, scurgeți ficatul și transferați-l în sos, aruncând ușor până când este bine acoperit, aproximativ 1 minut. Sosul trebuie să fie destul de adeziv, nu curgător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
Se servește imediat cu mămăligă fiartă sau prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista