Ficat de vițel cu oțet Balsamic
Această rețetă servește 6 și costă 2,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 476 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ulei de măsline, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ficat de vițel cu portocaliu, Ficat de vițel și ceapă, și Ficat De Vițel De Lămâie Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ficatul învelișului său exterior, vaselor de sânge și oricăror pete. Se usucă, se taie în fâșii julienne (2 x x) și se lasă deoparte.
Feliați ceapa subțire, lucrând cu bobul. Într-o tigaie nereactivă, topiți zahărul până se caramelizează, adăugați ceapa și frunzele de dafin și amestecați bine.
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline, sarea și piperul și sotati la foc moderat până când ceapa se rumeneste, dar nu șchiopătează. Se amestecă făina, amestecând bine, se adaugă oțetul și vinul și se fierbe aproximativ 2 minute, până când sosul se îngroașă.
Între timp, într-o tigaie suficient de mare pentru a ține fâșiile de ficat într-un singur strat (folosiți două tigăi dacă este necesar), încălziți uleiul vegetal, adăugați ficatul și sotati, amestecând ocazional, aproximativ 2 minute.
Cu o lingură pliată, scurgeți ficatul și transferați-l în sos, aruncând ușor până când este bine acoperit, aproximativ 1 minut. Sosul trebuie să fie destul de adeziv, nu curgător.
Se servește imediat cu mămăligă fiartă sau prăjită.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;