Ficat de vițel aromat cu portocală: Fegato di Vitello all Arancia

Ficat de viței aromat cu portocale: Fegato di Vitello all Arancian este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 157 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți ficat de vițel, sare și piper, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până wrap ai putea urma acest curs principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați ficat de vițel sotat, Ficat de vițel cu ceapă, slănină și cartofi, și Ficat De Vițel Cu Pancetta, Salvie Și Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Într-un castron mic, combinați coaja de portocală, usturoiul, frunzele de rozmarin, 1 frunză de dafin, fulgii de chile și 1 lingură de sare. Frecați fiecare bucată de ficat peste tot cu amestecul, apoi înfășurați fiecare bucată în grăsime de caul, introducând o frunză de dafin în fiecare ?pachet?. Filetați 2 sau 3 bucăți de ficat pe fiecare dintre cele 5 sau 6 frigarui și gătiți pe grătar sau broiler, întorcându-vă des și ungând cu suc de portocale. Condimentează cu sare și piper când ai terminat.