Ficat De Pui Prăjit Cu Ardei Iute Din New Mexico

Ficat De Pui Prăjit Cu Ardei Iute Din New Mexico
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ficatul de pui prăjit cu ardei iute din New Mexico. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 175 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ficat de pui crescut pe pășune, untură, sare de mare nerafinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 425 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne Adovada (carne de porc în stil New Mexico cu ardei iute roșii), Ficat De Pui Prăjit Crocant, și Ficat De Pui Prăjit Crocant pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista