Ficat De Pui Prăjit Crocant

Ficat De Pui Prăjit Crocant
Ficatul de pui prăjit crocant ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pene de lămâie, ficat de pui, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Ficat De Pui Prăjit Crocant, Ficat De Pui Prăjit Crocant, și Ficat de pui prăjit și Cobnuts pe pâine prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, procesați panko până la fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați pe o farfurie. Într-o altă farfurie de plăcintă, condimentați făina cu sare și piper. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lucrând în loturi, dragați câteva ficate la un moment dat în făină, apoi înmuiați-le în amestecul de ouă. Înveliți-le cu panko și transferați-le pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
4
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 inch de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați jumătate din ficat și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc și crocant, 5 minute.
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu ficatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Se transferă în farfurii și se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista