Ficat De Pui–Port Pateu

Ficat De Pui–Port Pateu
Ficat de pui-Port P.P. M. P. M. M. ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 353 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de lapte, unt, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pat de ficat de pui cu vin de Porto și fistic, Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, și Pate De Ficat De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ficatul și laptele într-un castron mediu și dați-l la frigider timp de 2 ore. Între timp, puneți portul și frunza de dafin într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LapteLapte
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Lăsați să fiarbă până se reduce la 2 linguri, aproximativ 25 de minute. Aruncați frunza de dafin; puneți deoparte reducerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
Frunze De DafinFrunze De Dafin
3
Scurgeți ficatul (aruncând laptele), uscați-l cu un prosop de hârtie și îndepărtați cartilajul dur și venele. Pune deoparte.Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mediu mare, adăugați ficat de pui, cimbru, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când ficatul este rumenit, dar încă ușor roz în centru, aproximativ 5 minute.Între timp, topiți restul de 5 linguri de unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
5
Transferați ficatul și șalota, împreună cu orice suc de tigaie, într-un robot de bucătărie echipat cu un accesoriu pentru lamă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
6
Adăugați reducerea portului rezervat și oțet. Porniți procesorul, turnați untul topit prin tubul de alimentare și continuați procesarea, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, până la omogenizare, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
OțetOțet
UntUnt
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați amestecul într-o strecurătoare cu ochiuri medii (nu folosiți o strecurătoare cu ochiuri fine-țeserea este prea strânsă pentru a permite trecerea p.p. p. t. p.) așezată peste un bol mediu. Folosind o spatulă de cauciuc, apăsați amestecul. (Va fi nevoie de ceva muncă, dar va da roade în rezultate netede și cremoase.) Aruncați solidele rămase în strecurătoare. Gustați pincommercul și condimentați cu sare sau piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt într-un singur strat (faceți acest lucru în loturi, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Așezați caperele și muștarul într-un castron mediu, condimentați cu sare și piper și bateți pentru a combina. Stropiți încet în ulei în timp ce bateți constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
CapereCapere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați salata verde și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
3
Se serveste imediat cu P-ul si crostini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista