Ficat de pui-Port P.P. M. P. M. M. ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 353 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de lapte, unt, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pat de ficat de pui cu vin de Porto și fistic, Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, și Pate De Ficat De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ficatul și laptele într-un castron mediu și dați-l la frigider timp de 2 ore. Între timp, puneți portul și frunza de dafin într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Lapte
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Lăsați să fiarbă până se reduce la 2 linguri, aproximativ 25 de minute. Aruncați frunza de dafin; puneți deoparte reducerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Reducere
Frunze De Dafin
3
Scurgeți ficatul (aruncând laptele), uscați-l cu un prosop de hârtie și îndepărtați cartilajul dur și venele. Pune deoparte.Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
4
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mediu mare, adăugați ficat de pui, cimbru, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când ficatul este rumenit, dar încă ușor roz în centru, aproximativ 5 minute.Între timp, topiți restul de 5 linguri de unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Ceapă Eșalotă
Unt
Piper
Cimbru
Sare
5
Transferați ficatul și șalota, împreună cu orice suc de tigaie, într-un robot de bucătărie echipat cu un accesoriu pentru lamă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie
6
Adăugați reducerea portului rezervat și oțet. Porniți procesorul, turnați untul topit prin tubul de alimentare și continuați procesarea, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, până la omogenizare, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Reducere
Oțet
Unt
Port
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați amestecul într-o strecurătoare cu ochiuri medii (nu folosiți o strecurătoare cu ochiuri fine-țeserea este prea strânsă pentru a permite trecerea p.p. p. t. p.) așezată peste un bol mediu. Folosind o spatulă de cauciuc, apăsați amestecul. (Va fi nevoie de ceva muncă, dar va da roade în rezultate netede și cremoase.) Aruncați solidele rămase în strecurătoare. Gustați pincommercul și condimentați cu sare sau piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt într-un singur strat (faceți acest lucru în loturi, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1
Așezați caperele și muștarul într-un castron mediu, condimentați cu sare și piper și bateți pentru a combina. Stropiți încet în ulei în timp ce bateți constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar
Capere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați salata verde și aruncați pentru a combina.