Ficat cu ciuperci sălbatice
Reteta ficat cu ciuperci sălbatice pot fi făcute în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 711 calorii, 39G de proteine, și 29G de grăsime. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cremă dublă, ulei de măsline, crenguță de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ficat de vițel de salvie și cimbru cu ciuperci sălbatice și pancetta, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți o tigaie mare la foc mare și, când este fierbinte, adăugați picurarea sau untura. Când sa topit, adăugați ficatul.
Lăsați ficatul să se rumenească bine pe fiecare parte, stropindu-l cu niște condimente în timp ce gătește.
Când ficatul este rumenit, transferați-l într-o formă de prăjire.
Presărați-l cu șalota și dați-l la cuptor pentru 20-25 de minute. Când ficatul este ferm la atingere sau înregistrează 55C pe un termometru electric de gătit în partea sa cea mai groasă, scoateți-l din cuptor și puneți-l să se odihnească într-un loc cald, ușor acoperit.
În timp ce ficatul gătește, pregătește ciupercile.
Periați-le pentru a îndepărta orice nisip sau pământ.
Puneți o cratiță mare la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline sau untul. Gatiti ciupercile cu putin condiment, astfel incat sa se rumeneasca putin si tot lichidul sa se evapore.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și reduceți focul la mediu. Continuați să gătiți până când ciupercile încep să se înmoaie, apoi adăugați cimbru și salvie. Se amestecă bine, apoi se adaugă Sherry și vinul alb.
Întoarceți focul la mare și fierbeți sucurile, astfel încât să se reducă la jumătate.
Adăugați stocul și repetați. Când sucurile din tigaie sunt reduse și ușor îngroșate, adăugați smântâna și amestecați pentru a combina. Gustați sucurile și corectați condimentul dacă este necesar.
Când ficatul s-a odihnit, feliați-l subțire și serviți imediat, acoperit cu ragoul de ciuperci, pe farfurii calde.