Reteta ficat cu ciuperci sălbatice pot fi făcute în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 711 calorii, 39G de proteine, și 29G de grăsime. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cremă dublă, ulei de măsline, crenguță de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ficat de vițel de salvie și cimbru cu ciuperci sălbatice și pancetta, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți o tigaie mare la foc mare și, când este fierbinte, adăugați picurarea sau untura. Când sa topit, adăugați ficatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat
Untură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați ficatul să se rumenească bine pe fiecare parte, stropindu-l cu niște condimente în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ficat
4
Când ficatul este rumenit, transferați-l într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat
5
Presărați-l cu șalota și dați-l la cuptor pentru 20-25 de minute. Când ficatul este ferm la atingere sau înregistrează 55C pe un termometru electric de gătit în partea sa cea mai groasă, scoateți-l din cuptor și puneți-l să se odihnească într-un loc cald, ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Ficat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
În timp ce ficatul gătește, pregătește ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ficat
7
Periați-le pentru a îndepărta orice nisip sau pământ.
8
Puneți o cratiță mare la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline sau untul. Gatiti ciupercile cu putin condiment, astfel incat sa se rumeneasca putin si tot lichidul sa se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și reduceți focul la mediu. Continuați să gătiți până când ciupercile încep să se înmoaie, apoi adăugați cimbru și salvie. Se amestecă bine, apoi se adaugă Sherry și vinul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Întoarceți focul la mare și fierbeți sucurile, astfel încât să se reducă la jumătate.
11
Adăugați stocul și repetați. Când sucurile din tigaie sunt reduse și ușor îngroșate, adăugați smântâna și amestecați pentru a combina. Gustați sucurile și corectați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Când ficatul s-a odihnit, feliați-l subțire și serviți imediat, acoperit cu ragoul de ciuperci, pe farfurii calde.