Ficat cu ciuperci sălbatice

Ficat cu ciuperci sălbatice
Reteta ficat cu ciuperci sălbatice pot fi făcute în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 711 calorii, 39G de proteine, și 29G de grăsime. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cremă dublă, ulei de măsline, crenguță de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ficat de vițel de salvie și cimbru cu ciuperci sălbatice și pancetta, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Puneți o tigaie mare la foc mare și, când este fierbinte, adăugați picurarea sau untura. Când sa topit, adăugați ficatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Lăsați ficatul să se rumenească bine pe fiecare parte, stropindu-l cu niște condimente în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
FicatFicat
4
Când ficatul este rumenit, transferați-l într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
5
Presărați-l cu șalota și dați-l la cuptor pentru 20-25 de minute. Când ficatul este ferm la atingere sau înregistrează 55C pe un termometru electric de gătit în partea sa cea mai groasă, scoateți-l din cuptor și puneți-l să se odihnească într-un loc cald, ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
În timp ce ficatul gătește, pregătește ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
FicatFicat
7
Periați-le pentru a îndepărta orice nisip sau pământ.
8
Puneți o cratiță mare la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline sau untul. Gatiti ciupercile cu putin condiment, astfel incat sa se rumeneasca putin si tot lichidul sa se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și reduceți focul la mediu. Continuați să gătiți până când ciupercile încep să se înmoaie, apoi adăugați cimbru și salvie. Se amestecă bine, apoi se adaugă Sherry și vinul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Întoarceți focul la mare și fierbeți sucurile, astfel încât să se reducă la jumătate.
11
Adăugați stocul și repetați. Când sucurile din tigaie sunt reduse și ușor îngroșate, adăugați smântâna și amestecați pentru a combina. Gustați sucurile și corectați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Când ficatul s-a odihnit, feliați-l subțire și serviți imediat, acoperit cu ragoul de ciuperci, pe farfurii calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
FicatFicat
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista