Ficat cu ciuperci sălbatice

Ficat cu ciuperci sălbatice
Reteta ficat cu ciuperci sălbatice pot fi făcute în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 711 calorii, 39G de proteine, și 29G de grăsime. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cremă dublă, ulei de măsline, crenguță de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ficat de vițel de salvie și cimbru cu ciuperci sălbatice și pancetta, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți o tigaie mare la foc mare și, când este fierbinte, adăugați picurarea sau untura. Când sa topit, adăugați ficatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Lăsați ficatul să se rumenească bine pe fiecare parte, stropindu-l cu niște condimente în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
FicatFicat
4
Când ficatul este rumenit, transferați-l într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
5
Presărați-l cu șalota și dați-l la cuptor pentru 20-25 de minute. Când ficatul este ferm la atingere sau înregistrează 55C pe un termometru electric de gătit în partea sa cea mai groasă, scoateți-l din cuptor și puneți-l să se odihnească într-un loc cald, ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
În timp ce ficatul gătește, pregătește ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
FicatFicat
7
Periați-le pentru a îndepărta orice nisip sau pământ.
8
Puneți o cratiță mare la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline sau untul. Gatiti ciupercile cu putin condiment, astfel incat sa se rumeneasca putin si tot lichidul sa se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și reduceți focul la mediu. Continuați să gătiți până când ciupercile încep să se înmoaie, apoi adăugați cimbru și salvie. Se amestecă bine, apoi se adaugă Sherry și vinul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Întoarceți focul la mare și fierbeți sucurile, astfel încât să se reducă la jumătate.
11
Adăugați stocul și repetați. Când sucurile din tigaie sunt reduse și ușor îngroșate, adăugați smântâna și amestecați pentru a combina. Gustați sucurile și corectați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Când ficatul s-a odihnit, feliați-l subțire și serviți imediat, acoperit cu ragoul de ciuperci, pe farfurii calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
FicatFicat
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista