Ficat & bacon saut cu cartofi & patrunjel

Ficat & bacon saut cu cartofi & patrunjel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ficatul și slănina saut cu cartofi și pătrunjel. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 661 calorii, 29G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. 98 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți făină, împachetați pătrunjel cu frunze plate, ceapă de primăvară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Saut de ficat, Bacon și eșalotă, Cartofi cu slănină și ficat, și Ficat de vițel cu ceapă, slănină și cartofi.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți cartofii. Se fierbe în apă sărată timp de 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Încălziți uleiul într-un wok.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați cartofii și prăjiți-i 4-5 minute la foc mare până se rumenesc și sunt crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
5
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Introduceți ceapa de primăvară și slănina în tigaie și amestecați și sfârâiți timp de 3-4 minute sau până când slănina devine crocantă. Între timp, condimentați făina cu boia, puțină sare și mult piper negru, apoi folosiți pentru a acoperi ficatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
FicatFicat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se amestecă ficatul în tigaie și se gătește 2-3 minute. Aruncați cartofii și reîncălziți rapid. Se amestecă pătrunjelul tocat, se scoate totul din tigaie și se împarte între 2 farfurii. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Turnați rapid stocul fierbinte în tigaie și răzuiți toate bucățile crocante în sus de jos. Bubble timp de 1-2 minute, apoi se toarnă în jurul ficatului și cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
FicatFicat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Serviți fiecare porție acoperită cu smântână acrită și o stropire de boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista