Ficat & bacon saut cu cartofi & patrunjel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ficatul și slănina saut cu cartofi și pătrunjel. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 661 calorii, 29G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. 98 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți făină, împachetați pătrunjel cu frunze plate, ceapă de primăvară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Saut de ficat, Bacon și eșalotă, Cartofi cu slănină și ficat, și Ficat de vițel cu ceapă, slănină și cartofi.
Instrucțiuni
Înjumătățiți cartofii. Se fierbe în apă sărată timp de 12-15 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-un wok.
Adăugați cartofii și prăjiți-i 4-5 minute la foc mare până se rumenesc și sunt crocanți.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Introduceți ceapa de primăvară și slănina în tigaie și amestecați și sfârâiți timp de 3-4 minute sau până când slănina devine crocantă. Între timp, condimentați făina cu boia, puțină sare și mult piper negru, apoi folosiți pentru a acoperi ficatul.
Se amestecă ficatul în tigaie și se gătește 2-3 minute. Aruncați cartofii și reîncălziți rapid. Se amestecă pătrunjelul tocat, se scoate totul din tigaie și se împarte între 2 farfurii. Păstrați cald.
Turnați rapid stocul fierbinte în tigaie și răzuiți toate bucățile crocante în sus de jos. Bubble timp de 1-2 minute, apoi se toarnă în jurul ficatului și cartofilor.
Serviți fiecare porție acoperită cu smântână acrită și o stropire de boia.